Ponte Oy ja Laura yhteistyöhön.

Rekrytoinnin ratkaisuja tarjoavan Lauran (ent. Laura.fi ja Rekrytointi.com) asiakkaat voivat hyödyntää jatkossa Ponte Oy:n osaamista asettautumispalveluissa.

Rekrytoinnin palveluita Lauralta hankkiville yrityksille on jatkossa tarjolla tukea myös kansainvälisten osaajien asettautumiseen. Apua ja tukea on tarjolla mm. oleskelulupa-asioihin, pakollisiin viranomaisrekisteröinteihin, pankkitilin avaamisen sekä verokortin hankintaan. Tarjolla on kolme hinnoiltaan kilpailukyistä peruspakettia, mutta tarvittaessa palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Olemme suunnitelleet yhteistyötä Lauran kanssa pitkään ja varmistaneet, että myös toimintamme arvot kohtaavat. Uskomme, että yhteistyö Lauran kanssa realisoituu paitsi meille yhteistyön osapuolille, myös Lauran asiakkaille, jotka saavat asettautumispalveluidemme myötä helpostusta kv-osaajien palkkaamiseen. 

Kun kynnystä rekrytoida ulkomailta madalletaan se avaa aina laajemmat osaajamarkkinat rekrytoivalle yritykselle. Toivommekin, että yhteistyömme kannustaa ja rohkaisee työnantajia hakemaan osaajia myös ulkomailta.

Lauran kansainvälisen rekrytoinnin palvelut löytyvät täältä.

Share the Post:

Related Posts