Ponte Oy ja Töitä Suomesta Oy yhteistyöhön.

Töitä suomesta logo

Töitä Suomessa Työvoimapalvelut Oy ja Ponte Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen asettautumispalveluiden tuottamisesta Töitä Suomessa Oy:n työnantaja-asiakkaille. Tarkoituksena on tarjota asiakkaille kohtuuhintaisia peruspaketteja, jotka madaltavat kynnystä rekrytoida osaajia ulkomailta. Peruspakettien lisäksi tarjoamme yhteistyössä myös laajempia räätälöityjä kokonaisuuksia. 

Töitä Suomesta Työvoimapalvelut ovat kasvava yritys, jolla on mielenkiintoinen palvelukokonaisuus. Yrityksen yhtenä keskeisenä tavoitteena on palvella maaseudulla toimivia työnantajia ja siten tukea osaltaan maaseudun elinvoimaa.

Me Pontella ajattelemme tismalleen samoin ja uskomme, että asettautumispalvelut voivat olla maaseudulla toimivien yritysten yksi kilpailukeino osaajien houkuttelussa. Hyvin hoidettu relokaatio myös sitouttaa osaajia paremmin maaseudulle ja maaseudulla toimiviin yrityksiin. 

Molemmat yritykset ovat myös yksityisiä EURES-kumppaneita, joten myös EURES-haun kautta toteutuneissa rekrytoinneissa on mahdollista löytää ratkaisuja, jotka lisäävät maaseudulla toimivien yritysten veto- ja pitovoimaa.

Tarjolla olevat pakettimme löytyvät täältä.

Share the Post:

Related Posts