Uutinen: Ponte Oy yhteistyöhön Etelä-Pohjanmaan TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa EURES-rekrytointiohjelman toteuttamisessa.

Ponte Oy, Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston EURES-palvelut ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus ovat käynnistäneet Osaajia Unkarista -rekrytointiohjelman. Ohjelma on suunnattu Etelä-Pohjanmaalla toimiville teollisuuden alojen pk yrityksille. 

Ohjelmasta on tarjolla rekrytointiapua yrityksille, jotka etsivät osaajia Keski-Euroopasta. Sopivien tekijöiden löytyessä ohjelmasta tarjotaan apua myös työntekijöiden muuttoon, asettautumiseen, työn aloittamiseen ja perehdytysvaiheeseen.

Sekä rekrytointi että tarjolla olevat tukipalvelut ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Yrityksillä on mahdollisuus osallistua maksuttomasti myös TE-live lähetyksen tuottamiseen ja saada samalla käyttöönsä arvokasta markkinointimateriaalia. Ohjelma ja työpaikat ovat esillä myös 4.–6.10.2023 Budapestissa järjestettävillä HVG Job Fair -rekrytointimessuilla.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin kanssa. 

 

Ponte Oy tuottaa mahdolliset asettautumiseen liittyvät palvelut. Lisätietoa ohjelmasta löytyy ylläpitämällämme www.euresep.fi sivustolla

Share the Post:

Related Posts